Nordjysk 2-dages 2023 Svinkløv

Aflysning af Nordjysk 2-Dages

Situationen med spredning af Corona virus er eskaleret voldsomt de seneste dage, og vi tør ikke at gennemføre Nordjysk 2-Dages 2020.

Det betyder, at vi aflyser fuldt og helt.

Vores arrangement i sig selv er nærmest risikofrit, idet vi har truffet alle foranstaltninger for at undgå smittespredning. Problemet er, at vi beder jer rejser langvejs fra for at deltage. På rejsen møder i mange andre mennesker i busser, tog og færger. Dermed vil gennemførelse af Nordjysk 2-Dages indirekte medføre smittespredning. Det kan og vil vi ikke lægge navn til.

Vi beklager meget aflysningen. Både over for jer som deltagere, men også over for vores samarbejdspartnere og medlemmer af OK-Vendelboerne, som i 2 år har arbejdet på at tilrettelægge gode løbsoplevelser for jer.

Vi har glædet os til at se jer, men det må blive en anden gang.

Vi er blevet spurgt, om ikke vi kan gennemføre for danske deltagere. Svaret er nej, da vi ikke kan forudse udviklingen af virusspredningen. Vi ved ikke, hvad morgendagen bringer. Derfor aflyser vi fuldt og helt.

Vi er klar over, at der udestår økonomiske mellemværender mellem os, deltagere og samarbejdspartnere. Vi har slet ikke overblik på den del, men vi vender tilbage, nå vi har sundet os lidt.

Med venlig hilsen

Kjeld Arildsen

Stævneleder

 

Arrangør Aalborg OK

nj lille skarm copy

GTranslate

daenetfifrdeisitlvltnosv


NJ2D 2020