Nordjysk 2-Dages 2022 Skagen Odde

Nordjysk 2-Dages er aflyst – svar på forskellige spørgsmål

Refusion af startgebyrer. I udgangspunktet vil vi gerne refundere alle startgebyrer. Ok Vendelboerne ser imidlertid ind i et betragteligt 6-cifret underskud, og vi får ganske vanskeligt ved at finde pengene til refusion. Den danske regering har afsat betydelige midler til at dække arrangørers refusion af billetudgifter. Denne refusionsordning håndteres af Erhvervsstyrelsen, men omfatter p.t. alene virksomheder. Danmarks Idrætsforbund er i dialog med myndighederne om dette, og jeg har tiltro til, at vi får økonomisk støtte til at tilbagebetale startafgifterne. Jeg vil bede jer have lidt tålmodighed.

Færgeoverfarter. Jeg vil bede jer kontakte færgeselskabet om refusion af billetudgifter – eller evt. undersøge mulighederne for ombooking til en anden lejlighed. Jeg har kontaktet Color Line for at høre om deres holdning, så jeg kan informere her på siden. Men først og fremmest: Kontakt selv færgeselskabet inden planlagt afrejse.

Overnatningssteder. Kontakt overnatningsstedet direkte, også hvis I har booket gennem booking-tjeneste.

Den danske regering har iværksat en hjælpepakke til virksomheder, herunder også service- og turist virksomheder. Jeg kan ikke lige nu oplyse, om denne ordning omfatter færgeselskaber og overnatningssteder. Det er vigtigt, at I anmelder jeres ønske om refusion inden afrejse.

Nogle vælger at tage turen til Skagen alligevel, og rigtig mange har spurgt om vi ikke kan udlevere løbskortene og sætte nogle poster i skoven. Det vil ikke komme på tale. Omfanget af henvendelser vokser time for time. Hvis jeg åbner for den pose, ender det med mange hundrede deltagere – og så er der reelt ikke tale om en aflysning.

Med venlig hilsen

Kjeld Arildsen

Stævneleder

 

Arrangør OK-Vendelboerne

nylogo2018

nj lille skarm copy

GTranslate

daenetfifrdeisitlvltnosv


NJ2D 2020