Nordjysk 2-Dages 2022 Skagen Odde

GTranslate

daenetfifrdeisitlvltnosv

Arrangør OK-Vendelboerne

nylogo2018

nj lille skarm copy

Nordjysk 2-Dages 2021 aflyses

Aalborg Orienteringsklub har valgt at aflyse Nordjysk 2-Dages, som skulle finde sted den 12. – 14. marts i Rold Skov.

Det er med stor ærgrelse, at vi har truffet denne beslutning, da vi har set frem til at byde velkommen til årets første store stævne i Danmark. Beslutningen har baggrund i den aktuelle situation, hvor store dele af samfundet er lukket ned og hvor der gælder et aktuelt forsamlingsforbud i Danmark på 5 personer.  Det gør det aktuelt umuligt at afvikle stævner i Danmark.

Vi har længe været indstillet på at stævnet skulle gennemføres, selv om det måtte blive med et deltagertal, som var langt under det sædvanlige. Alligevel har vi i den nuværende situation ment, at en afklaring om stævnet ville blive gennemført bør træffes i god tid, således at det vil være muligt at indstille sig på det. Derfor kommer aflysningen nu.

Desværre er det andet år i træk, at Nordjysk 2-Dages bliver aflyst.

Nordjysk 2-Dages fortsætter i 2022

I 2022 vil OK Vendelboerne stå for stævnet, som finder sted i Skagen. Forberedelserne til dette stævne er så småt begyndt og vil tage form i løbet af 2021.

Både OK Vendelboerne og Aalborg OK vil fremadrettet afvikle Nordjysk 2-Dages, således at klubberne arrangerer stævnet hvert andet år. Derfor vil vi fortsat arbejde på, at det i fremtiden bliver muligt at starte sæsonen med spændende orientering i Nordjylland.

Thomas Lindschouw

Stævneleder  

 


NJ2D 2020